Wil Gerrits
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Uw Echte Bakker Gerrits

webshop-2

Onze Winkels

Echte Bakker Gerrits, is al 25 jaar uw vertrouwde adres voor alles op het gebied van brood en banket. Onze filialen in Wilp en Lieren hebben ervoor gezorgd dat we een begrip zijn in de omgeving. Als lid van het Echte Bakkersgilde staan wij garant voor de ambachtelijke bereiding van onze producten en de daarbij behorende hoge kwaliteitseisen. Overtuig uzelf en maak een keuze uit het uitgebreide assortiment in één onze winkels.

HACCP gecertificeerd

HACCP gecertificeerd

Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit controleproces zorgt ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen met zo weinig mogelijk risico op besmetting gepaard gaat.

Als Echte Bakker weet je dat hygiënisch werken een noodzaak is om een goed en vers product aan de klant te leveren. Ervaring, grote productkennis en het beheersen van alle processen leidt tot kwalitatief zeer goede producten. Wij zijn dan ook zeer trots op onze HACCP certificatie! Voor u als klant een waarborg van de kwaliteit en versheid van onze producten.

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Vertaling is: Gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Bezorging aan bedrijven

Bezorging aan bedrijven

De Echte bakker en uw bedrijf! Maak het u gemakkelijk. Waarom zelf op pad gaan als u bij ons kunt bestellen. Brood(jes) voor de lunch, taart of gebak voor een feestelijke gelegenheid, of hartige broodjes voor als het wat later wordt. Bestel het bij ons. Wij verzorgen het graag en brengen de bestelling bij u op het bedrijf. Verser kan haast niet. 

Wist u dat wij ook kerstpakketten en relatiegeschenken verzorgen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wil Gerrits, De Echte Bakker

Rijksstraatweg 46
7384 AE Wilp
0571-261253
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten

Wil Gerrits, De Echte Bakker

Tullekensmolenweg 82
7364 BC Lieren
055-5061570
maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten